Nė kėtė faqe do tė mund tė aksesoni legjislacionin e pėrditėsuar sipas fushave tė ndryshme tė veprimtarisė.Fushat e veprimtarisė

A
Administrata Shtetėrore dhe Shėrbimi Civil Akcizat Amnisti Arsimi
VKM 395/29.04.2015 Ligj 61/2017 Ligj 22/2014 Ligj 80/2015
Vendim 142/12.3.2014 VKM 612/05.09.2012 Ligj 15/16.2.2017
VKM 284/13.04.2016 Ligj 69/2012
VKM 109/26.2.2014 Udhėzim 9/30.05.2016
VKM 138/12.03.2014 Udhėzim 13/22.07.2016
Ligj 152/30.05.2013 Udhėzim 52/03.12.2015
VKM 187/08.03.2017 VKM 1013/10.12.2010
VKM 83/28.12.2015 VKM 903/21.12.2016
VKM 501/13.09.2017 Udhėzim 2/23.02.2016
VKM 502/13.09.2017 Udhėzim 18/11.08.2016
VKM 673/22.11.2017 Vendim1101/28.12.2015
VKM 504/6.7.2016 Vendim 682/29.7.2015
VKM 1039/04.12.2013 Vendim 175/8.3.2017
VKM 1037/16.12.2015 Udhėzim 17/3.8.2016
Ligj 10018/13.11.2008 Udhėzim 25/10.11.2017
VKM 184/29.03.2018 Udhėzim 21/23.07.2010
Udhėzim 11/17.04.2018 Udhėzim 13/08.03.2018
Udhėzim 115/05.03.2014 Udhėzim 18/21.05.2018
VKM 60/31.01.2018 VKM 107/10.02.2010
VKM 319/15.4.2015 VKM 424/10.05.2017
VKM 269/29.3.2017
VKM 288/21.5.2018
Armėt Auditimi Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare Aviacion civil
Udhėzim 277/29.5.2015 Ligj 10091/05.03.2009 Ligj 9572/3.7.2006 Vendim 791/14.11.2012
VKM 95/4.2.2015 VKM 786/09.11.2016
B
Banka Bujqėsi, Blegtori dhe Industria Ushqimore Buxheti Burime Natyrore
Ligj 133/2016 Ligj 10416/07.04.2011 Ligj 9936/26.06.2008 Ligj 7/2.2.2017
Ligj 8537/18.10.1999 Vendim 408/08.05.2013 VKM 807 16.11.2016 Ligj 7746/28.07.1993
Ligj 53/22.05.2014 Udhėzim 5/16.02.2012 Udhėzim 10/9.3.2015 VKM 547/09.08.2006
Ligj 9662/18.12.2006 VKM 709/29.10.2014 VKM 561/29.07.2016 VKM 970/02.12.2015
Ligj 7918/13.4.1995 Urdhėr 328/22.11.2011 VKM 218/11.03.2015
Vendim i BSH/44 datė 10.06.2009 VKM 719/31.10.2014 Ligj 111/15.11.2012
Vendim i BSH 48/31.07.2013 VKM 72/07.02.2018 Ligj 102/2015
Vendim i BSH 59/29.8.2008
C
Ceremoniali Shtetėror
VKM 420/8.6.2016
D
Dekorata dhe tituj Dogana Dokumenti Elektronik Drejtėsi
Ligj 112/2013 Ligj nr/102/2014 Ligj 10273/29.04.2010 Ligj 8577/10.02.2000
VKM 919/29.12.2014 VKM 710/21.08.2013 Ligj 8730/18.01.2001
Vendim 921/29.12.2014 Ligj 107/01.10.2015 Ligj 10031/11.12.2008
Ligj 9880/2008 Ligj 84/2016
VKM 710/2013 Ligj 95/2016
Vendim 824/6.12.2006 Ligj 96/2016
Ligj 97/2016
Ligj 98/2016
Ligj 115/03.11.2017
VKM 443/16.06.2011

klikoni pėr mė tepėr...

E Drejta e Autorit E Drejta Civile E Drejta Ndėrkombėtare Energji Elektrike Ekonomi Edukim
Udhėzim 5166/20.10.2016 Ligj 48/2014 Ligj 10428/2.6.2011 VKM 728/20.10.2016 Ligj 57/05.06.2014 Ligj 10247/04.03.2010
Ligj 10385/04.02.2011 Ligj 43/2016 VKM 1086/14.12.2013
Ligj 43/2017 Ligj 43/30.04.2015
F
Familja Farmaci Festat Zyrtare dhe ditėt pushim Flora dhe Fauna Forcat e Armatosura Funksione Publike
Ligj 9669/18.12.2006 Ligj 105/31.07.2014 Ligj 7651/31.7.2014 Ligj 9867/31.01.2008 Ligj 9363/24.3.2005 Ligj138/2015
VKM728/20.10.2016 VKM524/30.07.2004 VKM3/28.1.2016
VKM475/8.06.2017 VKM519/20.9.2017
VKM728/20.10.2016 VKM34/7.01.1999
VKM910/22.12.2014 VKM29/20.01.2010
VKM400/1.06.2016
VKM912/22.12.2014
VKM911/22.12.2014
G, GJ
Garda e Republikės Gjeodezi Gjendja Civile
VKM 561/16.08.2006 VKM 669/07.08.2013 Ligj 10129/11.05.2009
VKM 592/5.9.2007 Ligj 9270/29.07.2004
VKM 332/17.3.2010
H
Tė Huajt(Shtetasit e huaj)
Ligj 108/28.03.2013
VKM 513/13.6.2013
I
Industri Investime Informatikė Informimi dhe mbrojtja e tė dhėnave personale
Vendim 320/21.4.2011 Ligji 10198/10.12.2009 Ligji 9887/10.03.2008
VKM 543/27.07.2016
VKM 544/27.07.2016
Ligj 55/28.5.2015
Ligj 7764/2.11.1993
Ligj 55/28.5.2015
K
Komunikime Elektronike Koncesione Konsumatori
VKM 599/23.07.2010 Ligj 125/25.04.2013 VKM 515/19.7.2006
VKM 840/21.10.2010 VKM 575/10.07.2013 VKM 9902/17.4.2008
Ligj 9157/04.12.2003 VKM 634/01.10.2014
Ligj 34/30.03.2017 VKM 903/21.12.2016
VKM 634/1.10.2014
L
Legalizime Licensa Lojrat e Fatit
VKM 465/22.06.2016 Ligj 10081/23.02.2009 Ligj 155/2015.
VKM 954/25.11.2015 Vendim 759/12.11.2014
VKM 860/10.12.2014 VKM 503/1.8.2007
VKM 488/22.07.2014 VKM 538/26.5.2009
VKM 1095/28.12.2015
VKM 289 17.05.2006
VKM 383/19.05.2010
M
Mbetje Media Menaxhim Financiar Migrim Mjedisi
VKM 177/13.2.2013 Ligj 97/4.3.2013 Ligj 10 296/8.7.2010 Urdhėr 611/01.12.2015
Ligj 10 440/7.7.2011
Udhėzim 30/27.12.2011 VKM 321/28.05.2014
VKM 23/12.01.2011 VKM 372/18.05.2016
VKM 419/25.06.2014
VKM 597/01.07.2015
VKM 641/01.10.2014
VKM 686/29.07.2015
VKM 103/04.02.2015
VKM 743/16.10.2012
N
Narkotike, psikotrope(Substanca) Ndėrmarrje Shtetėrore Ndihma dhe Pėrkujdesja Shoqėrore
Ligj 8750/26.3.2001 Ligj 7926/20.4.1995 Ligj 9355/10.3.2005
VKM 248/29.03.2018 VKM 848/07.12.2016 Ligj 121/24.11.2016
VKM 425/27.6.2012
VKM 114/31.01.2007
Ligj 163/04.12.2014
Ligj 9831/12.11.2007
VKM 614/07.07.2015
Udhėzim 3/17.2.2017
Udhėzim 4/17.2.2017
Udhėzim 5/17.2.2017
VKM 955/07.12.2016
Udhėzim 4/17.2.2017
Udhėzim2365/26.11.2008
VKM 431/08.06.2016
VKM 48/21.01.2015
ligj 9518/18.4.2006
Ndihma Ekonomike Ndihma Shtetėrore
VKM 904 12.12.2012 Ligj 9374/21.4.2005
VKM 310/24.07.1992
Udhėzim nr.3 datė 10.3.2014
P
Paga, Dieta dhe Shpėrblime Para(parandalimin e pastrimit) Parti politike Pensione suplementare Peshkimi dhe Akuakultura
Ligj 9584/17.7.2006 Ligj 9917/19.5.2008 Ligj 8580/17.02.2000 Ligj 8097/21.3.1996 VKM 407/8.5.2013
VKM 997/10.12.2010 Ligj 10139/15.5.2009 VKM719/20.10.2011
Ligj 149/29.02.2012 VKM 548/27.07.2016 Ligj 64/2012
Ligj 717/23.06.2009 VKM 548/27.07.2016 VKM712/31.07.2013
VKM 78/28.01.2015
Tė pėrndjekurit Politik Policia e Shtetit Produkt gjysėmpėrcues Prodhimi, Teknologjia dhe Pronėsia Intelektuale
Ligj 8246/1.10.1997 VKM 1135/5.8.2008 Ligj 8488/13.5.1999 Ligj 9870/04.02.2008
Ligj 9831/12.11.2007 Ligj 108/31.07.2014 Ligj 9947/07.07.2008
VKM 892/21.12.2016 Ligj 9875/14.02.2008
VKM 763/02.11.2016 VKM 883/13.05.2009
VKM 55/27.12.2016 VKM 1707/29.12.2008
VKM 424/11.7.2018
Prona Prona Shtetėrore Prokurime dhe Ankande Paketa fiskale 2018
Ligj 33/21.3.2012 Ligj 8561/22.12.1999 Ligj 9874/14.02.2008 Ligj 92/2014
Ligj 8561/22.12.1999 VKM 413/25.06.2014 VKM 914/29.12.2014 Ligj 61/24.05.2012
VKM 994/9.2.2015 VKM 54/05.02.2014 Ligj 9643/20.11.2006 Ligj 9902/2008
VKM 1100/28.12.2015 VKM 460/22.05.2013 VKM 33/19.1.2011 Ligj 9957/2008
VKM 337/22.04.2015 VKM 926/29.12.2014 VKM 1719/17.12.2008 Ligj 6932/30.10.2006
VKM 608/05.09.2012 VKM 358/24.04.2013 Ligj 8438/28.12.1998
Ligj 9948/07.07.2008 VKM 135/20.02.2013
Ligj 81/25.07.2016 VKM 182/25.02.2015
Ligj 133/5.12.2015 VKM 832/03.12.2014
VKM 926/29.12.2014
VKM 36/16.1.2013
VKM 222/23.03.2016
VKM 383/19.05.2010
VKM 223/23.03.2016
VKM 253/06.03.2013
VKM 253/06.03.2013
Puna Pushteti ekzekutiv dhe shėrbimi publik Pyje dhe kullota
VKM 873/27.12.2006 VKM 584/28.08.2003 Ligj 9693/19.3.2007
Ligj 9634/30.10.2006 Ligj 9385/4.5.2005
VKM 27/11.01.2012 VKM 438/8.6.2016
VKM 47/16.01.2008 VKM 408/08.05.2013
VKM 48/16.01.2008 Vendim 1353/10.10.2008
VKM 64/27.01.2016 Vendim 1374/10.10.2008
VKM 199/11.01.2012
VKM 248/30.04.2014
VKM 395/29.04.2015
Q, R
Qeverisje Vendore Rezerva shteterore
Ligj 139/2015 VKM 1128/5.08.2008
Ligj 9632/30.10.2006
Udhėzim 2/19/05.2015
S, Sh
Strehim Statistika Shėndetėsia Shoqėria civile
Ligj 9232/13.05.2004 VKM 426/15.5.2013 Ligj 105/2014 VKM 769/15.07.2009
VKM 1093/28.12.2015 Ligj 10107/30.03.2009
VKM 198/4.5.1993 Ligj 10383/24.02.2011
VKM 58/21.01.2015 VKM 185/02.04.2014
VKM 955/29.12.2014
VKM 299/08.04.2015
VKM 788/22.09.2015
VKM 113/17.2.2007
VKM 308 21.5.2014
VKM 101/04.02.2015
VKM 788/22.09.2015
VKM 17/12.01.2018
Sigurime Shėrbim publik Shėrbim civil
Ligj 7703/11.05.1993 Ligj 13/2016 VKM 1037/16.12.2015
Ligj 9136/11.09.2003 VKM 640/07.09.2016
Ligj 10142/15.05.2009 VKM 757/26.10.2016
VKM 223/19.4.2006
VKM 409/01.06.2016
Udhėzim 23/9.12.2014
T, ZH
Taksa Transport Trashėgimi kulturore
Ligj 9975/28.07.2008 Ligj 8308/13.03.1998 VKM 1197/03.12.2009
Ligj 9920/19.05.2008 Udhėzim 34/29.12.2014 VKM 725/21.05.2008
Ligj 8438/28.12.1998 Udhėzim 4/25.05.2014 VKM 795/26.11.2003
VKM 953/29.12.2014 Udhėzim 7/15.06.2012
VKM 648/28.07.2010 Udhėzim 3743/10.07.2017
Udhėzim 16/03.05.2010 Udhėzim 1/18.01.2012
Ligj 92/i pėrditėsuar nė 2017 VKM 325/19.3.2008
VKM 687/05.10.2011
VKM 629/15.7.2015
lIGJ 8438/28.12.1998
Tregu Tokė Turizėm Zhvillimi Urban dhe Planifkimi i Territorit
VKM 79/02.02.2011 VKM 460/22.05.2013 VKM 311/05.05.2010 Ligj 107/2014
VKM 337/22.04.2015 Udhėzim 179/11.01.2017 Ligj 9789/19.07.2007
Ligj 171/18.12.2014 Ligj 93/27.07.2015 VKM 42/16.1.2008
VKM 546/27.07.2016 VKM 22/12.01.2018 VKM 759/12.11.2014
VKM 413/25.06.2014 Udhėzim 1/16.03.2017
Ligj 8318/1.4.1998 Vendim 408/13.5.2015
Urdhėr 3069/14.6.2016
VKM 982/25.02.2013
VKM 646 /22.07.2015
Ligj 9780/16.7.2007
VKM 463/22.06.2016